Center Parcs - Bijzondere accommodaties

Wakker worden door kabbelend water of een pony als gezinslid? Zulke vakantie herinneringen gaan extra lang mee. Trakteer jezelf op een bijzonder verblijf, of verras de kinderen met een onvergetelijk avontuur.

Op de vakantieparken van Center Parcs zijn heel veel activiteiten en faciliteiten. Heel bekend zijn natuurlijk de Aqua Mundo’s, een tropisch zwemparadijs waar heel veel waterpret valt te beleven. En natuurlijk de escape rooms, de klimmuren, de kinderboerderijen, entertainment en nog veel meer. Maar wist je dat je in hele bijzondere accommodaties kunt overnachten bij de diverse Center Parcs parken?

Op meerdere parken biedt CenterParcs namelijk één of meerdere bijzondere accommodaties aan waar je op een hele speciale manier je vakantie kunt doorbrengen. Een vakantie in een bijzondere accommodatie maakt je vakantie extra leuk! Denk bijvoorbeeld aan de Jungle Cabana, waar je vakantiewoning een onderdeel is van de Jungle Dome, en waar jij, ook na sluitingstijd, exclusieve toegang tot hebt!

Wil je je partner, of je kinderen eens op een leuke manier verrassen, boek dan eens zo’n speciaal onderkomen. Succes is gegarandeerd en de verhalen waarmee ze thuiskomen ook!

Center Parcs – Woonboot

Een comfortabel modern interieur, en een heerlijk privédek dat over het water uitkijkt. Deze moderne woonboot geeft je een gevoel van vrijheid. Met maximaal zes personen kun je heerlijk genieten van het mooie uitzicht en de rust van het water.

Te vinden op de volgende parken:

Center Parcs – Kindercottage

Een eigen speelkamer en zelfs een eigen, omheind speeltuintje – wat wil een kind nog meer? Je kunt er met maximaal 4 personen je vakantie doorbrengen, en voor de kids zal het zeker een onvergetelijke vakantie zijn!

Te vinden op het volgende park:

Center Parcs – Boomhuis

Een luxueuze boomhut met een adembenemend uitzicht vanaf het terras. De boomhut is geschikt voor vier personen. De boomhut heeft alles wat een comfortabele cottage ook heeft, maar heeft ook een glijbaan om naar beneden te roetsjen!

Te vinden op de volgende parken:

Center Parcs – Pony Cottage

Direct aan de rijbak, zodat je je kind haar vakantiepony kunt zien vertroetelen. De pony mag je tijdens je vakantie de vakantie verzorgen, en tevens is het mogelijk om te oefenen op de pony. Houden je kids van pony’s, dan is dit een mogelijkheid om ze daar in de vakantie extra van te laten genieten.

Te vinden op de volgende parken:

Center Parcs – Avontuur Cottage

Een avontuurlijk verblijf waar je in elke kamer mee op reis wordt genomen. Iedere ruimte in de cottage heeft een eigen avontuurlijk thema en geeft een eigen belevenis. Geschikt voor maximaal 6 personen.

Te vinden op de volgende parken:

Center Parcs – Dieren in het bos Cottage

Verblijf in een dierenwereld vol leerzame ontdekkingen voor jonge kinderen. Ze wanen zich echt te midden van de dieren verblijven en zullen de tijd van hun leven hebben. Voor maximaal 6 personen.

Te vinden op de volgende parken:

Center Parcs – Wellness Cottage

Elegant en luxueus ingericht met wellness badkamer en buiten een bubbelbad op je privéterras. Er zijn verschillende uitvoeringen van deze wellness cottages, tot maximaal acht personen. Dompel je lekker onder in luxe en ontspanning.

Te vinden op de volgende parken:

Center Parcs – Lodgetent

Kamperen in een luxe tent, volledig ingericht, met natuurlijke materialen. Wel het gevoel van kamperen, maar toch alle benodigdheden bij de hand. Zoals een eigen badkamer en kachel.

Te vinden op het volgende park:

Center Parcs – Jungle Cabana

Avontuurlijk, eenvoudig en comfortabel. In de overdekte jungle van Het Heijderbos krijg je als bewoner de exclusieve toegang, ook na sluitingstijd, tot de Jungle Dome waar je verblijf zich bevindt. Back to basic!

Te vinden op het volgende park:

Center Parcs – Beach Chilla

Een cottage in de duinen, modern en tegelijk vintage ingericht, vol strandvibes. Een heerlijk ontspannen verblijf in een cottage met een complete strandlook. Het lijkt bijna alsof je op het strand verblijft!

Te vinden op het volgende park:

Center Parcs – Sprookjes Cottage

Een sprookjesachtig verblijf waar elke kamer zijn eigen kinderverhaal vertelt. De kinderen zullen hier hun ogen uitkijken en verwonderd staan in elke kamer waar ze in komen. Geschikt voor maximaal 6 prinsen en prinsessen!

Te vinden op het volgende park: