Het Heijderbos

Spannende ontdekkings-tochten door de bossen... en een echte jungle!

Niet te missen

De indoor speelparadijzen zijn groots vernieuwd. Met extra speelelementen, activiteiten en interactieve effecten in een thematisch decor, is de beleving in de Jungle Dome en de Action Factory beter dan ooit!

Accommodaties

Vernieuwde accommodaties voor 2 tot 12 personen, in de bossen of aan het water. Van vernieuwde Comfort, Premium en VIP cottages tot comfortabele Hotelkamer en Eden VIP cottages. Of verras je kids met een Jungle cabana of thema cottage voor een bijzonder avontuur!

Accomodaties & cottages De Eemhof

Restaurant & Shop

Welkom in de zes restaurants onder de palmbomen. Kies uit Italiaanse gerechten, een uitgebreid buffet, grill specialiteiten, pannenkoeken, snacks of kom naar het Grand Café. Wil je liever in jouw cottage eten? Bezoek de supermarkt, bestel een pizza, laat het ontbijt bezorgen of ga voor Table Cooking!

Het Heijderbos

Activiteiten

Ga samen op ontdekking in de overdekte (speel)jungle Jungle Dome. Ontsnap binnen de tijd uit de Escape Room, daag elkaar uit voor een race in de nieuwe Duo Racer glijbaan en raas van de allersnelste wildwaterbaan. Nog niet moe? Klim tussen de boomtoppen, daag elkaar uit met paintball en zoef met de Zip Wire over het meer!

Activiteiten Het Heijderbos

Aanbiedingen

Hoe eerder je boekt, hoe groter je voordeel!
    tot 36% korting
+ Activiteiten Cadeau (t.w.v. €30)
+ Gratis Voorkeursligging (t.w.v. €33)

Impressie van Center Parcs Het Heijderbos

"De huisjes zijn recent opgeknapt en dat is te merken. Goede sauna, regendouche en bubbelbad. Prima bedden en een comfortabele bank."
Marco
3.5/5

Tripadvisor ranking

Laat ook jouw reactie achter in de comments

en help daarbij andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark

Locatie
4/5
Hygiëne
3.5/5
Service
4/5
Prijs/kwaliteit
3.5/5

1040 reviews

Een uitgebreide review van Center Parcs Het Heijderbos lees je hier.

Default image
Redactie CP ervaringen
Articles: 27
Subscribe
Notify of

Jouw reactie is waardevol voor andere bezoekers, dus wordt op prijs gesteld!

77 Ervaringen
Inline Feedbacks
Alle reacties
Passport53069395171
9 maanden geleden

Weinig voor veel geld Wij hadden premium huisje. We vonden het huisje wel mooi maar wat aan de kleine kant zeker voor 6 personen. Ook was het huisje erg vochtig, waardoor niks goed kon drogen want het was een erg natte week.

Wij hebben niets uit het winkeltje gekocht de prijzen zijn daar belachelijk duur….Een klein cupje boter en kant en klaar pindasaus 7euro….. koek koek. Wij hebben de winkels in Gennep bezocht.

De laadpalen voorin waren de hele week defect en we moesten zelf maar met het externe bedrijf bellen volgens een medewerker bij de poort. Echt bizar slecht service! Achterin waren wel palen die het deden, mooi een stukje lopen

De friettent in de Mundo was echt gewoon slecht. Lauwe patat en de dubbele hamburger die wij kregen zat de helft van de ingrediënten niet op wat we hadden besteld het vet droop van de burger dus ook laten staan. Voor wat het kost verwacht je er toch wel wat meer van. Ik heb de rest van de avond met buikpijn op bed gelegen.
Zwembad was prachtig.
Je moet een grote beurs hebben wil je meedoen met de activiteiten die worden aangeboden zoals lasergame, klimmen, escaperoom of activiteiten in het zwembad
Kortom onze conclusie
Weinig voor veel geld.

Willem S
9 maanden geleden

Niet helemaal zoals het hoort
Park en cottage mooi. Medewerker van cycle center niet geschikt om daar te werken. Zeer klantonvriendelijkheid.volgens mij moet de gast altijd het gevoel hebben van welkom, bij hem was dat absoluut niet. Tijdens de show wash o matic zeer vervelende gasten die op bezoek waren bij een medewerker van de animatie team wilden graag de aandacht terwijl aandacht voor de show moet zijn. Positief is de keuken van de evergreen en fungi. Top.

1 4 5 6
77
0
Lees & plaats Center Parcs ervaringenx
()
x