Center Parcs korting, aanbiedingen en kortingscodes

Voor elke Center Parcs vakantie die je wilt boeken is er wel een korting!

centerparcs aanbieding

     Gelijk naar de beste deal =>

FAQ

Kan ik mijn verblijf in Center Parcs boeken met korting?

Natuurlijk! Er is altijd wel een mooie korting voor een vakantie bij Center Parcs te vinden. Wij verzamelen de beste aanbiedingen en kortingscodes voor een week of weekendje weg bij Center Parcs. Je vindt ze onderaan op deze pagina bij elkaar verzameld.

Is er een Center Parcs kortingscode beschikbaar?

Er zijn vrijwel altijd diverse kortingscodes beschikbaar voor een vakantie bij Center Parcs. De korting die je hiermee ontvangt kan oplopen tot wel 150 euro of meer. Het loont dus zeker de moeite om regelmatig de codes op deze pagina te checken!

Hoeveel korting kan ik maximaal krijgen op mijn boeking bij Center Parcs?

De kortingen die worden weggegeven verschillen natuurlijk per park en per periode. Over het algemeen kun je al snel tot wel 45% korting ontvangen op jouw weekendje weg bij Center Parcs, maar er zijn zelfs kortingen van 50% mogelijk!

Heeft Center Parcs speciale kortingen voor gezinnen?

Als gezin kun je bij Center Parcs gebruik maken van de zogenaamde familiekorting.  Is er minimaal 1 persoon van jouw reisgezelschap 55 jaar of ouder of jonger dan 13 jaar? Maak dan gebruik van de familie- of 55+-korting en bespaar maar liefst 20% op je gehele boeking.

Is er ook een vroegboekkorting bij Center Parcs?

Als je bij Center Parcs op tijd boekt kun je profiteren van vroegboek kortingen. Dat betekent dat als je minimaal 2 maanden van tevoren boekt, dat je korting kan oplopen tot 20%. Dit zijn de vroegboekkortingen:

  • 10% vroegboekkorting tussen 2 en 4 maanden voor aankomst.
  • 15% vroegboekkorting tussen 4 en 6 maanden voor aankomst.
  • 20% vroegboekkorting buiten 6 maanden voor aankomst. 

Het leuke is dat je de vroegboekkorting ook kunt combineren met de familiekorting. Dit is van toepassing als je boekt buiten de schoolvakanties. Dan kan je vroegboekkorting dus oplopen tot 36%! Daarnaast ontvang je als je vroeg boekt een gratis Activiteiten-Cadeau en mag je een voorkeursligging op het park uitkiezen.

Wat is de Waanzinnige Woensdag van Center Parcs?

Elke woensdag is het op de website van Center Parcs Waanzinnige Woensdag. Op deze dag profiteer je van exclusieve aanbiedingen en mooie kortingen. De directe link vind je natuurlijk hieronder! Er geldt op=op, zie je dus een cottage tijdens de Waanzinnige Woensdag voor een leuke prijs, wacht dan niet en boek deze meteen voordat deze weg is!

En, goed om te weten: alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW, toeristenbelastingen en heffingen. Er komen dus geen aanvullende kosten meer bij.

Center Parcs kortingscodes en aanbiedingen:

Bungalowrace Center Parcs

Met enige regelmaat is er een zogenaamde Bungalow Race actie bij Center Parcs; je kunt dan met korting een mooie cottage in het voorjaar of in de  zomer periode boeken. Lees alles over de Center Parcs Bungalow Race op de speciale info pagina. Of ga direct naar de actuele kortingen via deze link:  CenterParcs-Bungalowrace.nl

Waanzinnige woensdag bij Center Parcs

Woensdag is de dag dat je met korting een mooie cottage kunt boeken. Diverse cottages zijn dan in de aanbieding.
Dit is de link naar de Waanzinnige Woensdag: CenterParcs-WaanzinnigeWoensdag.nl

Black Friday korting bij Center Parcs

Ook Center Parcs heeft elk jaar een Black Friday korting, zo ook voor 2024. Onze ervaring is dat het aanbod echter beperkt is en de korting ook niet heel veel meer is dan bijvoorbeeld bij de Waanzinnige Woensdag korting. Daarnaast moet je rondom Black Friday (eind november) boeken om van de korting gebruik te kunnen maken.  (we horen zelfs dat vlak voor Black Friday de prijzen wat omhoog gaan, om zo weer op de standaard prijs uit te komen op Black Friday..) Dus ja, Center Parcs heeft een Black Friday korting, maar let goed op als je een vakantie voor 2024 gaat boeken of je echt wel voordeliger uit bent.

Wat is een Center Parcs kortingscode en hoe gebruik je die?

Een Center Parcs kortingscode is een code die u kunt gebruiken om korting te krijgen op uw verblijf bij een Center Parcs park. Deze codes worden vaak aangeboden door Center Parcs zelf, bijvoorbeeld als onderdeel van een actie of aanbieding. Maar ze kunnen ook beschikbaar zijn via andere websites, zoals de onze, of via forums of sociale media waar mensen een kortingscode delen.

Om gebruik te maken van een Center Parcs kortingscode, moet u deze invoeren tijdens het boeken van uw verblijf op de website van Center Parcs. Als de code geldig is, zal de korting automatisch worden toegepast op uw boeking en kunt u profiteren van de korting!

Let er wel op dat de kortingscodes vaak beperkt zijn in tijd en aantal, dus het is belangrijk om ze snel te gebruiken voordat ze verlopen.

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen bij Center Parcs. Door de genoemde acties hierboven, de door Centerparcs-Ervaringen.nl beschikbaar gestelde kortingscode en tot slot kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van Center Parcs om te vragen of er momenteel speciale aanbiedingen of kortingen beschikbaar zijn. Zij kunnen u helpen bij het vinden van de beste manier om korting te krijgen op uw verblijf.

Jonge ouders korting bij Center Parcs

Jonge ouders kunnen via Center Parcs wel eens korting krijgen via bepaalde zwangerschaps cadeaus. Je kunt dan denken aan Ouders van Nu, of Prenatal of Babybox. Deze links delen we niet hier op onze pagina omdat de korting-codes te vaak veranderen.

                            geheime-kortingspagina

Altijd korting bij Center Parcs

Wil je gebruik maken van een mooie korting bij het boeken van een Center Parcs vakantie, klik dan rechtsonder op deze pagina op “naar geheime pagina” en je komt via onze link bij alle actuele kortingen bij Center Parcs! Het loont altijd de moeite om even te kijken of je met wat extra korting je volgende Center Parcs verblijf kunt boeken!

Zie je geen groene knop (ivm advertentie blokker), dan is dit de link waarmee je direct de “geheime pagina” knop tevoorschijn haalt en op de speciale kortingspagina terechtkomt!