Park Hochsauerland

Actie in overvloed, in het land van 1000 heuvels

Niet te missen

De vernieuwingen in Park Hochsauerland zijn klaar! Geniet van de vernieuwde cottages en ontdek de nieuwe activiteiten zoals de Deep Nature Spa met verschillende lichaam- en gezichtsbehandelingen.

Accommodaties

Samen uitkijken over het heuvellandschap, in vernieuwde accommodaties voor 2 tot 20 personen. Kies uit Comfort, Premium, VIP én Kindercottages, of een speciaal aangepaste rolstoelvriendelijke cottage. Of wil je in de watten gelegd worden in een vernieuwde hotelkamer? Het kan allemaal in Park Hochsauerland.

Accommodaties & cottages Bispinger Heide

Restaurant & Shop

Geniet in  6 restaurants onder de palmbomen van grill specialiteiten, Italiaanse gerechten, het eindeloze buffet of een snelle snack. Eet je liever in je cottage? Doe dan boodschappen in onze winkel of laat een pizza of ontbijt bezorgen!

Park Hochsauerland

Activiteiten

De heuvels zijn ideaal om te wintersporten, en om te wandelen en mountainbiken. Je kinderen vermaken zich uren in Europa’s langste speeltuin en het subtropisch zwemparadijs (en jij ook). En in de voetbalschool leren kleine Messi’s allerlei tips en trucs.

Activiteiten Park Hochsauerland

Aanbiedingen

Hoe eerder je boekt, hoe groter je voordeel!
    tot 36% korting
+ Activiteiten Cadeau (t.w.v. €30)
+ Gratis Voorkeursligging (t.w.v. €33)

Impressie van Center Parcs Park Hochsauerland

"Geboekt met vroegboekkorting, erg goede prijs/kwalieit verhouding. Recent heel mooi gerenoveerd huisje met 2 badkamers, mooie sauna en grote jacuzzi. Elke ochtend gratis verse broodjes en mooi uitzicht. "
Bertine C.
3.5/5

Tripadvisor ranking

Laat ook jouw reactie achter in de comments

en help daarbij andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark

Locatie
4/5
Hygiëne
3.5/5
Service
3.5/5
Prijs/kwaliteit
3.5/5

604 reviews

Default image
Redactie CP ervaringen
Articles: 27
Subscribe
Notify of

Jouw reactie is waardevol voor andere bezoekers, dus wordt op prijs gesteld!

7 Ervaringen
Inline Feedbacks
Alle reacties
Sandy B
1 jaar geleden

Mooi huisje
Mooi huisje, fijn zwembad met super handige kluisjes die je kunt sluiten door je huisje nummer in te voeren, mooie speeltuinen, niet al te dure supermarkt, maar wel veel zwerfkatten die rondlopen in het park. Veel dingen te doen zoals bowlen. Vriendelijke medewerkers.

DYE
1 jaar geleden

Mooi park veel te beleven!
Mooi park, fijne huisjes en geweldige omgeving.

Een aanrader met jonge kinderen, prachtige buitenspeeltuin, super mooi zwembad!

Alleen bij de receptie werkt een medewerkster die het ontvangen van gasten niet goed begrepen heeft helaas.
Dat was jammer maar gelukkig waren de andere medewerkers wel vriendelijk.

MsEllentje
2 jaren geleden

Gemengde gevoelens
Wij verbleven samen met onze peuterdochter in een VIP huisje voor 2 voor een week.
Er was zeker voldoende plaats met een mooie ruime badkamer. Het huisje waar we verbleven had jammer genoeg wel last van geurhinder in de badkamer. Toen een technieker langs kwam kon hij hier weinig aan doen. De geur kwam van onder de sauna. We kregen een geurspray om ons verblijf verder te zetten. Ook kregen we een compensatie van 30 euro. Als een verblijf meer dan 1300 per week is. Is 30 euro een magere troost. Ook zaten er ook ontzettend veel mieren in de keuken en hal. Het zwembad was wel zeker in orde en de faciliteiten zijn leuk. Ook de speeltuin Aventura 2.0 is een aanrader! Ons verblijf werd dan ook nog afgesloten door de poetsdienst die ons om 9u40 uit het huisje zette, terwijl we in het huisje mochten blijven tot 10u, de broodjes kwamen die ochtend ook vrij laat rond 8u45 en voor zij die een slecht etende peuter hebben, heb je wel wat tijd nodig. We hebben al meerdere keren in een Center Parcs verbleven. Steeds in België en steeds zeer tevreden! Dus voor ons geen Hochsauerland meer.

Agnes
2 jaren geleden

Prima week
Een hele fijne ontspannen week gehad. Wat een mooi huis. Netjes en schoon interieur alleen onder de bedden beetje vuil. Wij hadden 347 achter in het park vlakbij aventura. Perfect omdat het makkelijk was om daar de hond uit te laten. Meeste mensen gebruiken ook zakjes. Wel heuvelig en we hadden spijt niet direct een e-car gehuurd te hebben bij boeking.
Personeel van de verhuur van fietsen en e-cars was onwelwillend maar na een goed gesprek met de manager bleek er toch nog een car voor ons beschikbaar op een wisseldag.
Jammer dat door Corona veel beperkingen zijn in het plaza en ook in het zwembad. 2 x 3 uur zwemmen in een week is te weinig.
De biergarten was geweldig. Mede door het fantastische weer hebben wij een top week gehad. Komen zeker weer opnieuw.

Nevil V
3 jaren geleden

Goed en minder goed
Huisje:
Netjes, schoon, ruim genoeg.
Prima voor een vakantie.
Voorzieningen voor kleine kinderen (kinderstoel bedje ) standaard aanwezig.
Parkeren:
Ronduit slecht! Je mag het park niet op wat op zich zorgt voor meer rust. De parkeerplaats is dusdanig druk en de plekke smal dat parkeren iedere dag een uitdaging is.

De bereikbaarheid van de huisjes verder achterin is slecht. Met een klein kind of mindervalide is dit niet aan te raden. Waarschuwing was welkom geweest.

Wassen:
Voor 5 euro per was beurt is er een wasruimte.de kleding kwam echter bizar stinkend uit de machine.alles kon opnieuw gewassen worden. Stonk naar natte vaatdoek. Viese machine.

Zwembad:
Typisch Centre Parcs. Aanrader.

Park:
Netjes aangelegd.

Nadjar28
3 jaren geleden

Slechte service
Mooie huisjes, netjes. Personeel zeer onvriendelijk. Het leek wel alsof iedere vraag die men stelde te veel was. Van de info desk tot de horeca in het zwembad bleef dit hetzelfde! Wij gaan niet meer terug!!!

wimrijsdijk70
4 jaren geleden

Informatie klopt niet en park is zeker niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of gaten met een kinderwagen.
Ik kreeg van mijn werkgever een cadeaubon en daarom heb ik geboekt bij Hochsauerland. Na toewijzing van de bungalow nummer 526 twijfelde ik en ik belde de telefonisch informatielijn. Deze medewerker gaf aan naar aanleiding van mijn opmerking dat ik een zeer zware knieoperatie had gehad of het gereserveerde bungalownummer 526 wel te bereiken was voor mensen die slecht ter been waren. Dit was geen enkel probleem volgen de medewerker en ik had inderdaad een bungalow geboekt met een regendouche. Deze regendouche bleek later een diameter van 15 centimeter te hebben, maar dit terzijde.
Omdat ik nogmaals goed via Google had gekeken belde ik nogmaals de telefonische informatielijn en toen kreeg ik een medewerkster aan de telefoon die aangaf dat het park tegen een helling lag en dat bungalow 526 niet optimaal was. Ik kon echter een andere beter bereikbaar bungalow boeken, maar dan moest ik een extra bedrag van 99 euro bij betalen. Dit weigerde ik omdat ik voor mijn gevoel de hoofdprijs al betaald had. Inderdaad blek bij aankomst dat bungalow 526 niet te doen was voor ons en via de receptie kregen wij een parkeerontheffing. Teruggekomen bij de bungalow bleek de deur niet open te gaan met de mechanische sleutel. Tot 3 x terug naar de receptie en wat bleek toen de monteur kwam dat de batterij van de sensor in de deur leeg was…… hoe verzin je zoiets.

Omdat ik mijn auto netjes geparkeerd had met een zichtbare invalidenkaart plus de ontheffing van Center Parcs zonder overlast bleek dat de medewerkers blijkbaar moeite hadden met lezen. Ik kreeg 3 x een waarschuwing dat ik mijn auto moest parkeren om de centrale parkeerplaats. Op een dag zelfs 3 waarschuwingen 2 x op de voorruit en 1 x op de achterruit. Verder bleek dat je met de sleutel van de bungalow toen wij 2 x het park met de auto verlieten niet de slagboom kan openen. Na veel moeite via de intercom werd uiteindelijk de slagboom wel geopend. Sterker nog 1 medewerkster van de receptie vertelde mij zelfs dat ik na het parkeren de auto weer moest parkeren op de parkeerplaats inclusief de ontheffing. Hoe verzin je zoiets.
In de keurige bungalow hadden wij een automatisch airco door de ventilatie roosters in de muur boven de bank waardoor de wind naar binnen waaide. Bij het schoonmaken van de open haard bleek de asla van de open haard totaal doorgerot te zijn . Preventieve controle en onderhoud hebben ze bij Center Parcs mede gezien de lege batterij en de doorgerotte asla van de open haard nog nooit gehoord. Ik heb de klacht bij het hoofdkantoor van Center Parcs gedeponeerd met de opmerking dat wij onze zakken vol hadden van Center Parcs. Als compensatie kregen een welkoms mandje aangeboden bij onze volgende boeking. Weet u wat onze volgende boeking wordt Hotel den Brabander in Winterberg of Enjoy Schlosshotel Sophia welke hotels zijn op basis van de formule all inclusief tegen een gunstige prijs als bij Center Parcs en op basis van volledige verzorging. Dus mensen wees gewaarschuwd. Dit park is zeer slecht te doen voor mensen die slecht ter been zijn , maar ook voor mensen met kleine kinderen met een kinderwagen e.d. wegens de diverse zeer steile hellingen die in het park voorkomen. Voor ons Center Parcs NOOIT MEER!!

7
0
Lees & plaats Center Parcs ervaringenx
()
x