Alles wat je wilde weten over Center Parcs?

Hier vind je de antwoorden!

Het beste Center Parcs park, waar is de langste Center Parcs glijbaan, welk Center Parcs park is het meest geschikt voor kinderen, en welke voor jongeren? Al deze vragen en nog veel meer komen voorbij in deze FAQ. Heb je zelf nog een vraag, zet hem in de comments er bij en we zoeken het voor je uit.

Wat is het mooiste Center Parcs park?

Het mooiste Center Parcs Park is Park Allgäu in Duitsland. Dit park heeft moderne cottages, heef veel faciliteiten op het park zelf, zoals een heel groot aquapark met vele glijbanen en de omgeving van het park is ook nog eens prachtig. Op Park Allgäu vind je ook de meest luxe cottages. Zo is er naast de Vip en Wellness cottage ook een Exclusive cottage, de meest luxe cottage van Center Parcs die alleen nog te vinden zijn in Center Parcs Les Trois Forêts in Frankrijk en Terhills Resort in België. De bezoekers geven aan dat het onderhoud van de cottages ook goed is zodat je in een schoon en verzorgde cottage je vakantie kunt doorbrengen.

mooiste center parcs

Wat is het mooiste Center Parcs park van Nederland?

Het mooiste Center Parcs Park van Nederland is De Eemhof. Niet alleen door de prachtige ligging aan het Eemmeer waar je je naar hartelust kunt vermaken op of in het water, maar ook door het prachtige park zelf met de in heel Nederland bekende Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs. Maar dat is nog niet alles want De Eemhof is volledig vernieuwd! Bestaande bungalows zijn vernieuwd en er zijn nieuwe cottages aan toegevoegd, zoals de Wellness cottage en de Avontuur cottage. In de Aqua Mundo is een nieuwe glijbaan gebouwd, de Duo Racer. 

De mediterraanse sferen en de vernieuwde Action Factory maken het plaatje compleet: De Eemhof is het mooiste Center Parcs park van Nederland.

Wat is het mooiste Center Parcs park van België?

Het mooiste Center Parcs Park van België is Terhills Resort. Zoals de deftige naam ook aangeeft is het ook een exclusief park. Het heeft geen hele grote Aqua Mundo, maar de cottages zijn werkelijk waar prachtig. Het park is in 2021 geopend dus alles is splinternieuw. Zowel de voorzieningen als de stijlvolle inrichting geven dit resort een premium-randje. Om nog maar niet te spreken over de Lakeside cottages! Gelegen aan het heldere water, geniet je daar van de rust en privacy. En huur je een bootje, dan leg je deze gemakkelijk aan bij je eigen privésteiger – dat is nog ‘ns luxe! 

De ligging van het park, aan een mooi meer en midden in het bos van de Hoge Kempen zorgen er voor dat Terhills Resort het mooiste Center Parcs park van België is.

Wat is het mooiste Center Parcs park van Frankrijk?

Het mooiste Center Parcs Park van Frankrijk is Les Trois Forêts. Les Trois Forêts was al een indrukwekkend park, maar is in 2021 nog eens flink vernieuwd met zo’n 100 thema cottages, een Forest Lodge om helemaal in stijl te ontspannen, een gloednieuwe Deep Nature Spa van 1600 m2 en Exclusive cottages: een nieuw luxeniveau met designinterieur, wellness badkamer en heerlijke buitenruimte met barbecue en bubbelbad. 

Les Trois Forêts is gelegen zo’n 75km van de Vogezen en ligt in een prachtig stuk natuur in het Noord-oosten van Frankrijk. In 2022 wordt een nieuw park in Frankrijk geopend: Les Landes de Gascogne. Dit beloofd ook een heel mooi park te worden, maar voor nu is Les Trois Forêts het mooiste park van Frankrijk.

Wat is het mooiste Center Parcs park van Duitsland?

Het mooiste Center Parcs Park van Duitsland is Park Allgäu. We hadden al aangegeven dan we bij CenterParcs Ervaringen van alle parken, dit het allermooiste Center Parcs park vinden dus dit is dan ook het mooiste park van Duitsland. Park Allgäu is modern, je kunt er heerlijk relaxen, maar je kunt je ook ontzettend goed vermaken met al de activiteiten die er op het park te vinden zijn.

De Aqua Mundo, één van de allergrootste van Center Parcs, is echt een fantastisch subtropisch zwembad met vele glijbanen en voor als je echt tot rust wilt komen, een heerlijke spa. Het park is gelegen aan de voet van de Duitse alpen, een gebied waar je prachtig kunt wandelen. Voor elke leeftijd heeft dit park iets te bieden en daarom is het een perfect park om met het hele gezin naar toe te gaan, vandaar dat Park Allgäu het mooiste Center Parcs park van Duitsland is, op de voet gevolgd door Park Bostalsee.

Wat is het nieuwste Center Parcs park ?

Het nieuwste Center Parcs Park is Les Landes de Gascogne in Frankrijk. Dit prachtige park is geopend in de zomer van 2022 en biedt een unieke en adembenemende ervaring voor gasten. Gelegen in het hart van de prachtige regio Les Landes, staat dit park bekend om zijn weelderige natuurlijke landschap en uitgestrekte bossen.

Les Landes de Gascogne biedt een breed scala aan accommodaties, variërend van comfortabele cottages tot luxueuze boomhuizen. Elke accommodatie is zorgvuldig ontworpen en uitgerust met moderne voorzieningen om ervoor te zorgen dat gasten zich thuis voelen tijdens hun verblijf.

Op het park zijn er talloze faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Van avontuurlijke waterglijbanen en een uitgebreid zwemparadijs tot spannende buitensporten zoals boogschieten en klimmen, er is genoeg te beleven. 

Les Landes de Gascogne biedt ook speciale activiteiten voor kinderen, zoals kinderboerderijen, speeltuinen en knutselworkshops. Het park streeft ernaar om een plek te zijn waar families samen kunnen komen en mooie avonturen kunnen beleven.

Daarvoor werd in 2021 Terhills Resort in Belgie geopend, een kleinschalig premium park te Dilsen-Stokkem in Belgisch Limburg.

Wat is het mooiste zwembad van Center Parcs ?

In maart 2020 heeft de ANWB Kampioen een twaalftal zwembaden getest en beoordeeld. De Aqua Mundo in De Eemhof is daarbij door de ANWB Kampioen bekroond tot het beste, leukste en veiligste zwembad van Nederland!

Ten eerste biedt De Eemhof een breed scala aan spannende en innovatieve waterattracties. Het zwembad heeft een spectaculaire wildwaterbaan waar bezoekers kunnen genieten van een opwindende rit vol stroomversnellingen en bochten. Daarnaast is er een indrukwekkend golfslagbad waar je als gast heerlijk kunt spelen in de golven.

Een andere reden waarom De Eemhof het beste zwembad van Nederland is, is vanwege de vele glijbanen die het biedt. Bezoekers kunnen genieten van snelle en bochtige glijbanen die zorgen voor een adrenalinekick. Er zijn ook speciale glijbanen voor jongere kinderen, zodat het hele gezin plezier kan beleven.

Wat De Eemhof onderscheidt van andere zwembaden is het veiligheidsaspect. Het zwembad heeft goed opgeleid personeel dat constant toezicht houdt op de activiteiten en ervoor zorgt dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. 

Bovendien zorgt De Eemhof ervoor dat hygiëne en netheid een topprioriteit zijn. Het zwembad wordt regelmatig schoongemaakt en onderhouden om een schone en aangename omgeving te behouden voor alle bezoekers.

Niet alleen De Eemhof kwam goed uit de test. Ook de Aqua Mundo’s in Port Zélande en De Huttenheugte eindigden op plek 2 én 3 van de in totaal 12 geteste zwembaden.

Subscribe
Notify of

Jouw reactie is waardevol voor andere bezoekers, dus wordt op prijs gesteld!

0 Ervaringen
Inline Feedbacks
Alle reacties
0
Lees & plaats Center Parcs ervaringenx
()
x