De Huttenheugte - Review

Kinderspeelparadijs in de rustgevende omgeving van het grote meer.

De Huttenheugte

Lees onze review en laat die van jezelf achter!

Ligging & Faciliteiten

Center Parcs De Huttenheugte ligt in de groene omgeving van Dalen, Drenthe. Het heeft een mooie kinderboerderij, het zwemparadijs Aqua Mundo en gratis WiFi in alle ruimtes. Ideaal om te wandelen of te fietsen in de directe omgeving van het vakantiepark. De accommodatie bevindt zich op 10 minuten rijden van Coevorden en op 20 minuten rijden van Emmen.

Centerparcs Huttenheugte
center parcs huttenheugte

Accommodaties

Elke cottage van De Huttenheugte beschikt over een gemeubileerd privéterras en een woonkamer met een kitchenette. De badkamer is uitgerust met een bad en een toilet. Tegen een toeslag kun je ontspannen in de sauna of het stoombad in Aqua Mundo. In de Action Factory zijn diverse binnen activiteiten mogelijk, waaronder bowlen en biljarten.

Restaurants & Shops

De Huttenheugte is voorzien van een eigen supermarkt en diverse restaurants. Het diner wordt in restaurant Market geserveerd.

De Huttenheugte

De Huttenheugte - Review

Algemene indruk van het park en de faciliteiten –  door CenterParcs Ervaringen

Onze indruk is dat we hier met een echt verouderd park te maken hebben, maar waar in 2021 al een aanvang is gemaakt om de boel te moderniseren.

Zo investeert Center Parcs ruim dertig miljoen euro om de De Huttenheugte in Dalen te moderniseren. Zo worden het zwembad en de bungalows aangepakt en een gedeelte van het overdekte winkelplein vernieuwd. Met de verbouwing van de Huttenheugte wil het park weer modern en luxueus overkomen.

Het dak van het zwembad de Huttenheugte, de Aqua Mundo, wordt helemaal vernieuwd. Alle spanten worden stuk voor stuk vervangen.

Daarnaast worden de vloer van het golfslagbad, het sanitair, de kleedcabines en de lockers vernieuwd. Ook de waterspeelplaats waar de kinderen kunnen spelen wordt uitgebreid zodat ze weer lekker kunnen plonzen en zwemmen in het kinderbadje.

In de Market Dome, het overdekte gebouw waar ook de winkels zitten, zijn al wat aanpassingen doorgevoerd. Zo is de horeca al aangepast en zijn de bowlingbaan en de winkels van binnen vernieuwd, net als de receptie en de informatiebalie. De entrees worden ook nog verbouwd. Ook de kinderboerderij krijgt een make-over.

Alle 658 bungalows op het park van de Huttenheugte worden van binnen gerenoveerd wat totaal zo’n 1,5 jaar in beslag neemt. Daarmee worden de huisjes weer moderne cottages.

De cottages krijgen na de renovatie een ander typenummer, let daar dus op bij het boeken, want je kunt kiezen uit oudere huisjes of nieuwere. De vernieuwde cottages met meer luxe zullen ook in prijs wat omhoog gaan ten opzichte van de standaard bungalows. Zo zijn de 8 persoons Comfort cottages omgebouwd tot 6 persoons VIP cottages. Dus veel ruimer van opzet.

Als het park vernieuwd is, hoef je als gast niet meer in te checken. Gasten krijgen bij aankomst een polsbandje, ieder gezinslid één. Daarmee kan de deur van de bungalow geopend worden, en is het een toegangsbandje voor het Huttenheugte zwembad en de locker.

Met deze aanpassingen en renovaties hoopt Center Parcs Huttenheugte weer klaar te zijn voor de toekomst en gasten in de nieuwe huisjes van de Huttenheugte te verwelkomen die prijs stellen op iets meer comfort. En daar ook iets meer voor willen betalen .. Ben je op zoek naar een Center Parcs voor jonge kinderen, dan is dit een prima park, niet in de laatste plaats omdat de speeltuin Plopsa Indoor vlak in de buurt ligt. De omgeving van CenterParcs Huttenheugte is prachtig, je kunt er dan ook prima wandelen of fietsen.

Het adres van De Huttenheugte is Reindersdijk 55, 7751 SH, Dalen. Direct contact met De Huttenheugte kan ook via Whatsapp.  Het Whatsapp nummer van De Huttenheugte is: 06-11924613.

Wil je de Huttenheugte plattegrond bekijken, dan kan dat hier.

De Huttenheugte FAQ: de veelgestelde vragen:

  • Mag je je auto bij de cottage laten staan gedurende je vakantie? Nee, je mag het park met de auto op om je spullen te lossen en weer op te halen, maar je mag niet bij het huisje parkeren, daarvoor zijn de algemene parkeerplaatsen.

Heb je zin om spontaan een korte vakantie te boeken, kijk dan ook even bij de Center Parcs Last-Minute aanbiedingen met kortingen tot soms wel 35%.

Wat zijn jouw ervaringen met dit park?

Laat ze weten in de comments!

Huttenheugte Reviews van bezoekers  ↓

Subscribe
Notify of

Jouw reactie is waardevol voor andere bezoekers, dus wordt op prijs gesteld!

1 Ervaring
Inline Feedbacks
Alle reacties
Willem
2 jaren geleden

Fantastisch park !
Afgelopen weekend met onze kleinkinderen (en ouders) naar dit park geweest. Wij waren er ruim tien jaar geleden ook al eens geweest en het voelde als een thuiskomst. Wij werden keurig verwelkomd en alles was van a tot z prima geregeld. Ons huisje (8 pers. Premium) waren als vanouds, maar brandschoon en compleet. Op het park ook veel gerenoveerd en erg leuk voor de kinderen, wij hebben een top weekend gehad met elkaar. Voor herhaling vatbaar !

1
0
Lees & plaats Center Parcs ervaringenx
()
x