Center Parcs Waanzinnige Woensdag

elke woensdag actie prijzen!

Center Parcs Waanzinnige Woensddag

Center Parcs Waanzinnige Woensdag

Waanzinnige Woensdag bij Center Parcs.

Ben je van plan een week of weekend te boeken bij Center Parcs, wacht dan tot het weer woensdag is want op woensdag heeft Center Parcs altijd een superaanbieding! Je kunt dan een cottage boeken op een park naar keuze voor een uitzonderlijk lage prijs. En wie wil dat niet?

Het leuke is dat bijna alle kosten inclusief zijn. Dus boek je een weekje weg, dan zijn de schoonmaakkosten inclusief, kun je gebruik maken van een aantal activiteiten op het park en is de toegang voor de Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs, ook helemaal gratis. Er komt dus niks meer bij aan kosten want de getoonde prijzen zijn inclusief BTW, toeristenbelasting en heffingen. 

Voorwaarde is wel dat je op woensdag moet boeken, want op de andere dagen van de week zijn deze acties niet aanwezig. Natuurlijk kun je ook op andere dagen een cottage met korting boeken, kijk daarvoor op onze speciale kortingspagina waarop alle kortingen die mogelijk zijn bij het boeken, staan vermeld.

De prijzen die gehanteerd worden voor een boeking op de Waanzinnige Woensdag komen zo’n beetje overeen met de kosten van een last-minute boeking, maar bij het boeken tijdens de Waanzinnige Woensdag actie is er natuurlijk veel meer keus dan bij de last-minute aanbiedingen. Heb je dus wat leuks gezien, wacht dan niet te lang met boeken en sla je slag!

Om je een idee te geven: je kunt op het vakantiepark Het Heijderbos een 8 persoons cottage boeken met een extra korting van zo’n 290 euro. En dat door in plaats van op dinsdag, gewoon op woensdag te boeken! Daarnaast, je kunt altijd nog omboeken als je uiteindelijk toch liever naar een ander park op vakantie wilt.

Dit zijn de parken waar je via de Waanzinnige Woensdag Actie een cottage met korting kunt boeken:

Nederland: Het Heijderbos (vernieuwd park!), De Eemhof (vernieuwd park!), Port Zélande, Park ZandvoortHet Meerdal, De Huttenheugte, De Kempervennen, Limburgse Peel en Parc Sandur.

In België: Les Ardennes, De Vossemeren(vernieuwd park!) en Erperheide (vernieuwd park!)

In Duitsland: Bispinger Heide (vernieuwd park), Park Bostalsee, Park Hochsauerland (vernieuwd park), Park Eifel, Park Nordseeküste en Park Allgäu.

En in Frankrijk: Le Lac d’Ailette, Les Trois Forêts, Villages Nature Paris, Les Bois-Francs, Les Hauts de Bruyères en Le Bois aux Daims.

Al met al dus heel veel keuze om een park en cottage naar je zin te boeken. Dus als je graag een voordelige vakantiewoning (voor het voorjaar en zomer van 2023) wilt boeken, hou dan de Center Parcs Waanzinnige Woensdag pagina in de gaten. De directe link (te gebruiken op woensdag!) staat hieronder:

CenterParcs-Waanzinnige-Woensdag.nl

Wanneer moet je je smartphone er bij pakken of achter de computer kruipen om gebruik te maken van de Waanzinnige Woensdag Actie? Let op: de aanbiedingen komen online om 10:00 en lopen door tot middernacht. Je kunt je voorstellen dat om 10:00 nog het meeste aanbod is, dus wees er vroeg bij als je een bepaald park of een bepaalde cottage op het oogt hebt.

Daarnaast moet de boeking via het internet worden gedaan, een telefonische boeking, ook op woensdag, levert niet de extra korting op. En tevens het vermelden waard: de Friends-voordelen zijn helaas niet van toepassing bij een Waanzinnige Woensdag boeking.

Enkele andere puntjes van aandacht: het aanbod is bij de Center Parcs Waanzinnige Woensdag  actie wat beperkter dan de rest van de week; dit betekent dat je niet elke cottage op elk park kunt boeken op woensdag. Daarnaast kun je maximaal drie a vier maanden vooruit boeken.

Wil je toch met korting een cottage boeken, kijk dan op onze kortingspagina, daar vind je nog veel meer acties die ook op de andere dagen van de week geldig zijn.