Center Parcs Bungalow Race

vroeg boeken en veel minder betalen!

Center-Parcs-Bungalow-Race

Center Parcs BUNGALOW RACE

De Center Parcs Bungalow Race wordt meestal aan het begin van het jaar gehouden en is bedoeld voor degene die in de periode van maart t/m juli een vakantie willen boeken bij Center Parcs. Opvallend dat Center Parcs het hier nog wel over bungalows heeft, terwijl er verder alleen nog over cottages wordt gesproken.

Tijdens de Race zijn er flinke kortingen welke wel kunnen oplopen tot 50%. Zo kun je al vanaf 15 euro per persoon/per nacht een cottage boeken. Dit is dan op basis van 4 personen, voor 4 nachten. Je snapt dat dit veel scheelt in de prijs en daarom zijn deze acties altijd heel populair.

Het handige is dat je gewoon een bepaald park kunt boeken, en dan kun je tot 21 dagen voor je aankomst, gratis omboeken naar een ander park. Dus zie je het aankomen dat de zomer weer een echte Nederlandse zomer wordt, dus nat en druilerig, boek dan gewoon om naar Duitsland of Frankrijk en geniet van het mooie weer aldaar! Het is wat verder rijden, maar bijvoorbeeld het nieuwe park in Frankrijk, Les Landes De Gascogne, of het luxe park in Duitsland, Park Allgäu, zijn echte aanraders om de zomervakantie in door te brengen.

Bij het boeken kun je een cottage boeken op elk van de Center Parcs vakantieparken, in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk. Je kunt daarbij een verblijf boeken van drie, vier of 7 nachten en dit alles dus met extra korting. En je kunt ook nog eens kiezen wat voor luxe je tijdens je vakantie wilt ervaren, want tijdens de Center Parcs Bungalow Race kun je ook gewoon kiezen voor een Premium, VIP of exclusieve cottage. Natuurlijk kun je gratis gebruik maken van de prachtige subtropische zwemparadijzen die Center Parcs heeft, de Aqua Mundo’s. Ook de eind-schoonmaak van de cottage is al in de prijs inbegrepen,

Alleen voor extra activiteiten, zoals je die op veel parken kunt vinden, daarbij moet je bijbetalen.

Center Parcs Bonuscheque

Wil je daar ook nog wat extra korting op krijgen, dan kun je een Center Parcs Bonuscheque kopen. Met zo’n cheque die 50 euro in aanschaf is, krijg je 10% korting in de shops op het park, 10% bij de restaurants op het park en 10% op de activiteiten. Daarnaast is de 50 euro die je betaald hebt weer in waardebonnen te besteden, en de bonnen bij elkaar hebben dan een waarde van 55 euro, dus je krijgt sowieso 5 euro meer dan dat je betaald hebt.

Bij de Center Parcs Bungalow Race zijn het weekend en een week de populairste verblijven. Lekker tijdens de schoolvakantie er een weekje tussenuit. Wil jij dit ook, wacht dan niet te lang met boeken als de Center Parcs Bungalow Race actief is.

Wil je echt een luxe vakantie boeken, kijk dan eens bij de VIP cottages of de Exclusieve cottages. Dit zijn de meest luxe vakantiehuizen van Center Parcs. In deze cottages vind je een aantal extra voorzieningen, zoals een Nescafé koffiemachine, een luxe SmartTV (handig als je wilt Netflixen of Formule 1 wilt kijken tijdens je verblijf), een Bluetooth Soundsysteem zodat je tijdens de gourmet lekker je Spotify playlist kunt opzetten , een open haard, een tweede TV, een luxe badkamer, een infrarood sauna, dagelijks verse broodjes, al opgemaakte bedden en nog veel meer. Allemaal in de prijs inbegrepen.

De parken waar je een cottage kunt boeken tijdens de Center Parcs Bungalow Race zijn te vinden in:

Nederland: Het Heijderbos (vernieuwd park!), De Eemhof (vernieuwd park!), Port Zélande, Park Zandvoort, Het Meerdal, De Huttenheugte, De Kempervennen, Limburgse Peel en Parc Sandur.

In België: Les Ardennes, De Vossemeren, Erperheide (vernieuwd park!) en Park De Haan.

In Duitsland: Bispinger Heide (vernieuwd park), Park Bostalsee, Park HochsauerlandPark Eifel, Park Nordseeküste en Park Allgäu.

En in Frankrijk: Le Lac d’Ailette, Les Trois Forêts, Villages Nature Paris, Les Bois-Francs, Les Hauts de Bruyères en Le Bois aux Daims.

Al met al dus heel veel keuze om een park en cottage naar je zin te boeken. Dus als je graag een voordelige vakantiewoning (voor het voorjaar en zomer van 2023) wilt boeken, hou dan begin 2023 de Center Parcs Bungalow Race pagina in de gaten. De directe link staat hieronder:

CenterParcs-Bungalowrace.nl

Is de Bungalow Race actie nog niet van start en zoek je toch korting voor een Center Parcs vakantie? Kijk dan even op onze kortingspagina waar nog veel meer acties en kortingen zijn te vinden.