Les Hauts de Bruyères - Review

Natuurpracht en sprookjeskastelen, midden in de Loirestreek

Les Hauts de Bruyères

Lees onze review en laat die van jezelf achter!

Ligging & Faciliteiten

Center Parcs Les Hauts de Bruyères ligt in Chaumont-sur-Tharonne in de regio Sologne, net onder Parijs. Het biedt een 1600 m2 groot waterpark, Aqua Mundo, met 3 glijbanen, 3 buitenzwembaden met een gedeelte met stroomversnelling en 4 binnenzwembaden, waaronder een golfslagbad.

center parcs Les Hauts de Bruyères

Accommodaties

De huisjes beschikken over een terras met uitzicht op de natuurlijke omgeving, een woonruimte met een flatscreen-tv en een open haard, en houten vloeren. Beddengoed wordt verstrekt. De keuken is voorzien van een vaatwasser en een combimagnetron.

Restaurants & Shops

Gasten kunnen genieten van een ontbijt in het comfort van hun huisje en er is ook een onbeperkt buffet in het restaurant. Op het terrein vindt u een supermarkt en een bar.

centerparcs Les Hauts de Bruyères

Les Hauts de Bruyères - Review

Algemene indruk van het park en de faciliteiten –  door CenterParcs Ervaringen

Onze indruk is dat we hier met een echt verouderd park te maken hebben. Ons is verteld dat het park in 2022 grondig wordt aangepakt, en dat is ook niet voor niets.

De natuur en de omgeving waarin het park Les Hauts de Bruyères is gelegen, die is prachtig, maar het park zelf lijkt nog uit 1980 te stammen, met veel achterstallig onderhoud. Zo hangen de keukens en de badkamers als los zand in elkaar en is het door achterstallig onderhoud ook niet goed schoon en fris te houden. Dat hier ook niet echt de prioriteit op ligt laat zich zien aan stof en vuil onder de bedden, half-gare accessoires en keukengerei en schimmel her en der.

Het personeel op het park is niet onaardig, maar spreekt nauwelijks Engels, dus een klacht indienen over de slechte wifi faciliteiten is ook nog niet zo makkelijk.

Het park beslaat een hele grote oppervlakte dus hou er rekening mee dat je zomaar 15 minuten aan de wandel bent voordat je bij de Aqua Mundo van Les Hauts de Bruyères bent aangekomen. Hoewel dit zwembad ook is verouderd is dit nog wel te doen, maar door de vele bezoekers is het er vaak druk en moet je in de rij staan om er binnen te komen.

Met een score van 3,5 uit 5 lijkt ons dit nog aan de hoge kant, want op zoveel punten kan dit park een verbetering gebruiken. Laten we hopen dat in 2022 Center Parcs Les Hauts de Bruyères een flinke opknapbeurt krijgt en we zijn dan ook benieuwd naar ervaringen van bezoekers die het opgeknapte park hebben bezocht.

Het adres van Les Hauts de Bruyères is Rue Lamotte 41600, Chaumont-sur-Tharonne. 

Heb je zin om spontaan een korte vakantie te boeken, kijk dan ook even bij de Center Parcs Last-Minute aanbiedingen met kortingen tot soms wel 35%.

Wat zijn jouw ervaringen met dit park?

Laat ze weten in de comments!

Subscribe
Notify of

Jouw reactie is waardevol voor andere bezoekers, dus wordt op prijs gesteld!

1 Ervaring
Inline Feedbacks
Alle reacties
aniek231
3 jaren geleden

Welkom in 1980
Vervallen en ouderwets park met bungalows uit vroegere tijden. Zeer smerige huisjes, spinnenraggen, dode insecten in de gordijnen en op de muren. Centrum is wel goed. Zwembad an sich is ok, kleedruimtes zijn al tijden aan vervanging toe. Op tv enkel Franse zenders en geen WiFi ( ook niet tekoop bij receptie, ook al staat dit wel aangegeven o de site! Dus u bent gewaarschuwd.

1
0
Lees & plaats Center Parcs ervaringenx
()
x